Menu
Gildia Pióra na Patronite

Restaurar a la vida

Czemuż usta zimnymi są?
Uczucia Twe tak stygną
To przez serca Twego lód
Wokół Ciebie taki chłód

Nic już nie da się zrobić
Takie coś może tylko zabić
Czy ktoś taki jeszcze żyć może?
Odpowiedz proszę drogi Boże

Czy ratować litością?
Czy obdarzyć Miłością?
Czy to nie Syzyfa praca?
Czy to w ogóle się opłaca?

Miłosierdzie zawsze w cenie
Przywróci do życia każde istnienie
Pomagaj, Szanuj i Kochaj
Pocieszaj, Pocałuj i Przytulaj

https://www.youtube.com/watch?v=uQLXTgtDtqA

66 691 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!