Menu
Gildia Pióra na Patronite

...ból

Czemu jest tu tak cicho?
Czemu Cię nie słyszę ?
Czy ja jeszcze żyję, czy już nie?
Dlaczego mnie tak boli ...?
Czuje ból...czyli żyję.
Ból, który rozpiera mnie od środka.
Ból spowodowany...
właśnie, czym?
Ja już dłużej nie wytrzymam.
Czemu czuję ten straszny ból?
chwila, zaraz...chyba już wiem.
Znowu pomyślałam o nim.
Znowu wróciłam wspomnieniami
do tej chwili....
chwili, w której mnie skrzywdziłeś.
I ZNOWU TEN BÓL!
Na samą myśl o nim.
Na samą myśl o słowach,
które z pozoru proste,
a tak trudno je wymówić.
Słowach:"Wciąż Cię Kocham".
Teraz pytanie, dlaczego...?
Dlaczego Cię kocham?
To silniejsze ode mnie.
I ZNOWU TEN BÓL!
Nie chce, ale muszę...
zapomnieć o Tobie,
ale to nie jest proste.
Już nie mogę!
Nie potrafię tak żyć!
żyć z bólem,
którego przyczyną jesteś TY.
I ZNOWU TEN BÓL...!

514 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!