Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słodkości

Czekoladowe myśli wypełnione bąbelkami z szampana.
Truskawki pokryte nutellą...
Zapach orzechowego cappucino...
i Ty.

11 974 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
  • darinda

    22 October 2011, 14:45

    nie, chodziło mi o taki efekt. :)

  • marka

    8 October 2011, 20:01

    Nigdy nie jest za słodko.

  • motylek96

    8 October 2011, 19:07

    o rety,czy nie za słodko???