Menu
Gildia Pióra na Patronite
bajdewind

bajdewind

Czekam na te słowa, wiedząc że nigdy ich nie usłyszę. Po cienkiej linii balansuje moje życie.
Płoną te marzenia, przy których nie stać mnie było na odwagę. Dla życia dwojga, tracę zabawę.
Wśród sztywnych zasad, niszczę czyjeś drogi, a wszystko po to by próbować być sobą z Tobą.
Mimo tych dziwnych Naszych niepowodzeń, coś w Nas tak iskrzy, rozpala ogień. Choć mury stawiają między Nami, naszą miłością - życie przetrwamy.... Z kłód zbudujemy, wysokie piedestały i na nich osiągać będziemy ideały, do czasu gdy w nowych sercach zasieje ziarenko czystej miłości.

23 512 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących
  • fyrfle

    30 July 2014, 17:26

    Piękne, mądre, szczere, choc uczciwie powiem, że z waszych serc nie zbudujesz pidestału i ideału, bo zakłamane!