Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekam

Czekam, czekam na zmianę,
na nadzieję,
na szczęście,
na coś co nigdy się nie spełni,
czekam aż spojrzysz na mnie inaczej,
aż ujrzysz to co ja widzę w tobie,
czekam, czekam i wiem, że się nie doczekam.
To smutne? Nie, to normalne,
każdy na coś czeka,
jedni na awans,
inni na miłość,
nie ma człowieka, co nie czeka.
Czyż nie mam racji?
Może czekasz na uznanie? Może na zaakceptowanie?
Czekaj, czekaj, czekaj na mnie!

1971 wyświetleń
38 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!