Menu
Gildia Pióra na Patronite

turyści nocy

czas wyrasta z ziarna
wybrzuszającymi się komorami
podążam wydmą nienasyconych chwil
nie poruszając ziarenka
każde środkiem powracającej drogi
jak kula
wiatr pod stopami

tnie fotografia snu
z naprężeniem resztkowym

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    28 March 2018, 21:03

    Miło mi, pozdrawiam. :)

  • Polna

    27 March 2018, 20:06

    Bardzo ładny ,pozdrawiam

  • silvershadow

    26 March 2018, 22:20

    Dziękuję Ci, że znalazłaś chwilkę aby się tu zatrzymać. :)

  • silvershadow

    24 March 2018, 19:01

    Bardzo Wam dziękuję. Cięszy, że zajrzeliście.
    Pozdrawiam serdecznie.

  • fyrfle

    22 March 2018, 18:56

    liryka, symbolika, metaforyka i na to wielu wielu tutaj czeka.

  • 22 March 2018, 12:01

    Uwielbiam takie pełne metafor teksty w których czas tnie fotografie snu