Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebo

czas ucieka życie mknie do przodu
a ty zawsze obok mnie
to nic że w górę muszę spoglądać
wyciszam serce
by oczy nacieszyć podróżą
przemierzam szlaki nieznane nikomu
wiem że życie zatrzymało czas
ilekroć inny człowiek życzyłby tego
sobie dodaj mu chwilę wolności

1191 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
  • Malusia_035

    6 September 2015, 12:16

    ładny wiersz :))

    Pozdrawiam :)

  • mill

    5 September 2015, 19:53

    ...podoba mi się ;).....

  • ewelli

    5 September 2015, 14:24

    Dziękuję bardzo za opinie .Pozdrawiam

  • Cris

    5 September 2015, 14:22

    zatrzymał mnie.
    pozdrawiam :)

  • giulietka

    5 September 2015, 14:21

    Bardzo mi bliski.