Menu
Gildia Pióra na Patronite

* TAROT *

Czas posłuchać co mówią mi karty Tarota,
skoro mi je wykłada ta, która mnie kocha ...
intuicji zaufać, złu powiedzieć : ' WYNOCHA! ',
z przymrużeniem też rzeczy traktować zacząć oka.

Wszystko zawsze się sprawdza, więc już pora uwierzyć,
rozwiać wszelkie zwątpienia i już wyrwać się z biedy,
bowiem życie dotychczas okrutne zbyt było
żeby nadal być mogło i to się nie skończyło.

Przecież bardzo się staram, już nie piję, nie palę,
w pracy robić chce zawsze też wszystko doskonale
i to wszystko co robię, robię z myślą o Tobie ...
zawsze kiedy mi wróżysz, czekam co Tarot powie.

Gdyby ktoś mi powiedział jeszcze trzy lata temu,
że tak będzie jak teraz, nie uwierzyłbym jemu ...
Ale wszystko to jest i na prawdę się dzieje ...
Wkrótce serce me wszelkie wątpliwości rozwieje.

* Dla Joasi *

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    27 August 2018, 03:10

    Miśko, więcej wiary :*