Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pyk

Czas płynął.
Chodziłam, mówiłam,
Radowałam się,
przecież wszystko
Piękne
Nagle Prysło -

Czas stanął
bańka mydlana pękła
szklana kula
roztrzaskała się na milion kawałków

A ja patrzyłam,
jak dwoje mi najbliższych ludzi
zmieniło się w kompletnie obce mi osoby.
Zgaduję, że dalej to wszystko w sobie skrywam.

10 914 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
  • RozaR

    22 February 2017, 09:12

    Czyżby mąż wraz z siostrą bliżej się poznali ?
    Trochę żartuję - ale życie też potrafi zażartować .
    Odwagi i do przodu . Trzeba być jak ten puzzelek - znaleźć swe miejsce i tam wskoczyć - i wszystko będzie pasować :-)