Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Czas, który przeminął
Chwile, które pozostaną
Wspomnienia, które budują
I choć życie tylko jedno
to tylko z tobą.

14 340 wyświetleń
129 tekstów
17 obserwujących
  • Janya

    10 February 2014, 23:33

    Ładnie;)