Menu
Gildia Pióra na Patronite

CZAS

Czas kształtuje moje istnienie,
na deszczu i wietrze jestem kamieniem,
czas rzeźbi jedyny prawdziwy mój kształt
bym w końcu się stał najprawdziwszą z prawd.

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
  • kati75

    21 September 2018, 08:58

    ładne

  • finezja

    21 September 2018, 06:11

    Pieknie napisane. Pozdrawiam.