Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Czas jak woda,
znajdzie swoje ujście,
Tak my znajdziemy antydotum na ból i żal..
Czas zrobi szal,
Ukojeniem otuli nas,
Pozwoli poczuć klucz swobody...
Do życia wygody.

Nie możemy,
Siła perswazji być..
miłości inwazji...
Sami poczujemy to co jest miodem.
Słońca zachodem,
Miłości mgłą...
stąd, ni z ową.
Pojawia się,
i nic nam do tego.

4134 wyświetlenia
25 tekstów
4 obserwujących
  • agniecha1383

    30 September 2013, 22:04

    Bardzo dobry...
    A brzmi jak...pogodzenie się z sytuacją trwania w zawieszeniu... czekaniem na uczucie które wciąż gdzieś bokiem nas obchodzi... wymija i co?I nie ma co się spieszyć...bo prędzej czy później zrobi zawieruchę w sercu tak czy tak... pozdrawiam:)