Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zdjęcie

Czasem wolę Ciebie ze zdjęcia
niż Ciebie w rzeczywistości.
Na zdjęciu tyle wspomnień emocji,
a obok zwykły ty.
I chyba Cię już nie doceniam.
Kiedyś za tą chwilę oddałabym wszystko.
Teraz - oddam wszystko za przeszłość.

2954 wyświetlenia
19 tekstów
1 obserwujący
  • Monika M.

    9 April 2020, 11:18

    ...
    :)