Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powroty Kontrolowane

Czasem tam wracam...

Widzę ten sam czerwony dom,
Zachodem Słońca malowane ściany,
Gdzie z Miłością byłem (z Tobą),
Jak nigdy nikomu oddany.

Czasem tam wracam...

Naszych rozstań miejsce,
Ostatnich dotyków przystań,
Patrzyłem w Twe oczy przez Serce,
Wołały: "Zostań!".

Czasem tam wracam...

Wiele chwil wspominam wspaniale,
Pod oknem nocne rozmowy,
Czas płynął dla nas ospale,
A w tle krajobraz księżycowy.

Czasem tam wracam...

Jestem mistrzem przeszłych wizji,
Niszczę je zanim Smutek Duszę przechwyci,
Jak wiele czeka mnie jeszcze okazji?
Kiedy Los moją Tęsknotą się nasyci?

O tak, czasem tam wracam...

932 wyświetlenia
15 tekstów
0 obserwujących
  • czarna mamba

    6 October 2012, 13:02

    i nic nie powiem ino pochyle sie nisko z uklonem:)