Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uciążliwości

Kamila 6

Kamila 6

Czasem tak trudno nam uśmiechnąć się.
To normalne, kiedy wydaje się, że życie idzie na marne.
Czasem tak ciężko podnieść ducha, kiedy tylko zimno nas otula.
Niełaskawy los w oczy wieje. Rozdmuchuje wszelkie nadzieje. Przeszywa skórę, serce i duszę. Przynosi tylko nowe katusze. Niesprawiedliwość doprowadza nas do szaleństwa. A my musimy walczyć, by nie stracić człowieczeństwa.

15 556 wyświetleń
217 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!