Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasem porywa mnie wiatr...
Idę na to,bo mijam jak deszcz.
Któż przyszłość mą zna?
Jak nieznany przez Was ja,
Tak nieznana ona jest...

1207 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!