Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersz

Czasem pisze czasem nie
Jak ochoty się nabierze
to coś się uzbierze kilka wersów i linijek
Pisze wiersz jak narwany by był wiersz wspaniały
I to koniec bo już wena się skończyła

12 768 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
  • SAMEsadnnes

    27 May 2018, 20:56

    Dziękuje

  • fyrfle

    18 May 2018, 17:23

    Piękny życiowy tekst