Menu
Gildia Pióra na Patronite

Alkopogeum

czasem ogarnia mnie radość wycia
mieszana z metalicznym posmakiem nicości
uczucie to tak miłe
jak uroki kolonoskopii

powietrze gęstnieje wyżymając płuca
usta szukają każdego łyku alkopogeum
to skuteczny lek choć ostatni
należy szybko przedawkować

przed użyciem nie konsultuj się z lekarzem
ulotki nie przeczytasz bo oczy za słabe
zacznij połykać życie...

...albo i nie

48 094 wyświetlenia
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    19 August 2013, 22:13

    Na pewno szczerego...prawda jest dla każdego inna.

    Pozdrawiam:)