Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okruchy życia...

Czasem nieszczęścia
zbliżają nas do siebie najbliżej
gdy zły los
gasi nam wszystkie nadzieje
Nie znamy się lecz chętniej
podajemy sobie dłoń
dźwigamy się wzajemnie
z otchłani łez
i na każdym życiowym zakręcie
trzymamy się już razem
by nie przejść przez życie
po omacku…

189 977 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • gabaldon

    9 February 2014, 17:50

    Czasem oddalają...zależy od wiążących nas relacji...Gdy więzy luźne...nieszczęście je jeszcze bardziej rozluźnia...i opadają...:(

  • taktojax

    6 February 2014, 19:36

    Tylko ilu nas takich jest ?

  • Janya

    6 February 2014, 19:25

    Po prostu pięknie;)

  • rzekoma ona

    6 February 2014, 17:50

    i szkoda tylko,
    że radości tak nie zbliżają.

  • awatar

    6 February 2014, 15:49

    "
    to rzecz normalna iż drzewa krzywo rosną,
    a ptaszki - krocząc po śniegu- przeziębiają łapy
    potem padliśmy sobie w ramiona z wielkim płaczem"
    pozdr.

  • onejka

    6 February 2014, 15:03

    Na życiowych zakrętach najwytrzymalsze są barierki z ramion przyjaciela :)