Menu
Gildia Pióra na Patronite

Drogi

Czasem mimo wszelakich starań,
po nocy nadchodzi dzień.
Nie zatrzyma się czasu,
ale czas zatrzyma nas.

Swoją drogę zmienić można,
uparcie dążyć do celu.
Nie po trupach, a z uśmiechem,
nie za wszelką cenę,
a po cenę życia.

Uwierzyć trzeba w swoją siłę,
i drogę wybrać również.
Bo być może przetnie się ona,
nie, nie znakiem stop,
a czyimś życiem,
podążającym jak Ty.

2991 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!