Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wierzę tylko w powroty

czasem mam wrażenie
że to wszystko dla niej
choć ona już tam
czeka

dla siebie nie istnieję
choć skamlę
że wszystko będzie dobrze
i będzie

ziemia zamieni się w beton
usta spierzchną z pragnienia
a bieguny przylgną do równika
powrócimy

już nic nie stanie pomiędzy

48 082 wyświetlenia
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    18 August 2013, 11:02

    Raczej cierpliwość Pearl, dziękuję za zatrzymanie się, pozdrawiam.