Menu
Gildia Pióra na Patronite

***cicho przechodzisz obok

Czasem jeszcze
osiadasz mi na rzęsach
jak delikatna rosa
zwilżasz mi powieki
pajęczyną delikatnej tęczy
ogrzana spojrzeniem
spływa po policzku
zastygając na ustach

znowu przez ułamek sekundy
poczułam Twój smak

21.03.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=4sCkAvh50Vs

55 857 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Sexoh't

    27 March 2017, 21:14

    jaki to romantyczny wiersz

  • mill

    22 March 2017, 16:16

    ....śliczny :*....

  • 22 March 2017, 12:04

    m jak mój
    a tam gdzie jest kretowisko
    kiedyś będzie sam letnisko
    u wazelin podle szczaków
    za bagnami w tataraku
    na przy słupie pod klepisko
    od przystani pod ognisko
    na dyżurnego cwaniaka
    pod chirurga i magnata
    na odzyskanego skauta
    na jesiotra i na karpia
    z rusztu

  • 22 March 2017, 11:41

    Śliczny , o łezce chyba , oby tylko nikt go nie podrzucił
    mojej korektorce
    bo go zniekształci i splugawi wypominki em
    sprawiedliwa wśród narodów .
    Pozdrawiam .
    No tak ten po kądzieli od wilków
    wziął mnie na tzw wyznaniowe zbytki ,
    popatrz jaki katolik przykładny ,
    że też dopiero teraz na to wpadłam
    a i tajne fakultety z tajemnicy spowiedzi u wikiego pewnie zaliczał
    przy okazji Wielkanocnego Triduom Paschalnego pod mamrot
    albo pod patronatem psychologa
    od szwedzkiego stołu
    na pulpicie biegłych
    od uwielbienia mamony przebiegłych
    , w przypływie tzw życzliwości stadnej
    na mafijne e młyńskie koło. Pytanie co go bardziej razi tak na prawdę
    czy m marsz w ramach rehabilitacji, z kijkami
    czy jego własny kijek na tzw intelektualnej rekonwalescencji
    Spokojnego dzionka ;)