Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

nieznajomy

czasem czysta kartka
i pogryziony długopis
powie więcej
niż cały
zapisany zeszyt

31.10.15

W tle "Dawid Podsiadło-nieznajomy"

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!