Menu
Gildia Pióra na Patronite

czasem chodzi mi też o to
czy się nogi nocą pocą
i czy brackiego kufelek
dobry jest dla moich nerek
ciągle o to też mi chodzi
czy mi mocna kawa szkodzi
chodzi mi o to czy fajki
paliłby królewicz z bajki
czy całując Śnieżki liczko
mógł zajeżdżać popielniczką
chodzi o to, czy jak kocham
to się nie nadstawiam trochę
plecami na coś ostrego
(na przykład scyzoryk jego)
o to się rozchodzi także
co uważać trzeba za grzech
czy się śmierci bać czy życia
nieistnienia czy też bycia

9174 wyświetlenia
123 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!