Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaźń !

Czasem chce być leprza,fajniejsza ..
Ale to co dla mnie zrobiła się liczy
bardziej niż słowo które tak duzo
znaczy. Ona wie kiedy zaboli
Wtedy przyjdzie pocieszy , rozbawi
na sercu już jest lepiej wtedy nawet
słowa wymawia się lepiej , łatwiej
tak jakoś skromniej .. Choć czasem
wkurzająca , denerwująca nie odzwania,
nie mówiąca gdzie jest co się z nia dzieje
przyjdzie i przeprosi nie słowem ale myślą
Bo ja to wiem .. Jej serce jest w połowie kamieniem
gdzie nie ma dla nikogo miejsca gdzie jest
rozdział zamknięty . Druga połowa to wyraziste pełne
życia serce . Dlatego z niej jest taka Dobra przyjaciółka ! .

sorki za błędy !

2841 wyświetleń
36 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!