Menu
Gildia Pióra na Patronite

Konsekwencje zdrady dla drugiej strony

Czasem bywa tak
Że mimo usilnych starań
Wybaczyć
Zaufać
Nie uda się
I czasem bywa tak
Że serce raz zranione
Nie umie kochać TAK drugi raz
I czasem bywa tak
Że żar i jad zżerają duszę od środka
I bywa niemy krzyk
Zdrapujący w bólu tynk ze ścian

4793 wyświetlenia
75 tekstów
3 obserwujących
  • No_One_

    28 September 2012, 10:13


    "I bywa niemy krzyk
    Zdrapujący w bólu tynk ze ścian "

    -Zdecydowanie ten fragment do mnie najbardziej
    przemawia.

  • Gaia

    29 August 2012, 16:55

    Zdrady niczym nie zmarzesz. Nigdy