Menu
Gildia Pióra na Patronite

.......

Czasem bywam, to fakt...
zapominam o ludziach ważnych.
nie wiem czy to egoizm?
Pamiętam o innych Kobietach, a o swojej
nie potrafię
Dlaczego?
to pytanie bez odpowiedzi....

5420 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    15 April 2016, 23:11

    Niekiedy coś powszednieje.