Menu
Gildia Pióra na Patronite

oddech

czasami
wzrok mnie zawodzi
widzę cień
w ciemności
i choć noc mą przyjaciółką
i ona smutku nie osłodzi

wiem
to się nie zdarzyło
gdzieś w kosmosie myśli
słodki zapach ust
i słony smak twego ciała

mijają chwile
tracone bezpowrotnie
nie chcę ich
bo nie są tobą
twoim oddechem

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!