Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasami tak się czuję
jak bym nie miała kręgosłupa
giętka, wiotka, nieczuła
teraz, gdy północ nadchodzi
uciekam od czasu
szukając szansy na lepszy los
szeroko otwarty umysł
pytam boga...jaki ma plan
podnoszę głowę i czekam na znak.

63 304 wyświetlenia
1379 tekstów
34 obserwujących
  • marka

    22 January 2016, 11:41

    Ciekawy z tą wiotkością. Inaczej pokazana słabość...