Menu
Gildia Pióra na Patronite

Droga wyboru

Czasami stajesz na rozdrożu
To czas na wybór, wybór Twój
Los zdecydował tak, a nie inaczej
Zostaw to, lub coś zmień

Zapłacz, lękaj się, raduj się i śmiej
Nie ważne, co zrobisz, to ja wiem

Że wybierzesz i pójdziesz, bo iść musisz
Nie możesz się cofnąć, to nie możliwym jest
Pamiętaj o bliskich swych, i masie innych żyć
Pamiętaj, aby pamiętać, sam musisz ŻYĆ

https://www.youtube.com/watch?v=fpAr4Xd8sbo

(Kto by się spodziewał, że tak daleko dojdę.)

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    5 May 2018, 18:17

    Pozdrawiam i dziękuję Iwono. Miłego popołudnia.

  • I.Anna

    5 May 2018, 12:04

    :)
    Droga, nawet jeśli nam się wydaje że się cofamy, tak nie jest... dopiero czas pokazuje nam jak daleko zaszliśmy i czy w dobrym kierunku :)
    Pozdrawiam