Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasami potrzeba zmian
Siada z Nami do kawy
Chociaż kiepski to plan
W sercu rady szukamy

Lecz nie zmienia się nic
Oprócz dat, kalendarzy
Pozostaje więc śnić
Tworząc własne obrazy

Tu kolejny świt niesie
Wszystkim tym, którzy wierzą
Odrobinę błękitu
Jeśli z sobą się zmierzą

Nie przestawaj więc śnić
Nie wstydź się swoich marzeń
Wytrwale do przodu idź
Znasz? Epilog wydarzeń...

12 304 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
  • 28 August 2017, 19:36

    Raczej, pamiętam.

  • 28 August 2017, 17:49

    A prolog znasz?