Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko Raz

Czar prysnął ... sen odszedł ...
obudź się na zawsze
a nigdy nie zaśniesz znów
bez możliwości prób,
no i dobrze ...

czy dobrze?

życie jest dużo ciekawsze
kiedy poznajesz prawdę ...

oświeca Cię raz na zawsze
i zrywa z Ciebie kołdrę nagle
byś oczy otworzyć mógł ...

to wszystko jest tylko kłamstwem,
więc dobrze ...

bo prawda to Bóg.

71 014 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!