Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czarny kot w czarną noc
czarny kreśli ślad.
Biały księżyc i białe gwiazdy
oświetlają czarny ślad.
Czarny ślad, czarnych łap
w białych rękawiczkach.
Mały kot, czarny kot
zostawia nam ślad.
Na ścieżce pamiątkę
szarego cienia, czarnych łap.

18 811 wyświetleń
136 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!