Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśli niepewnych serc.

Czarne puste myśli
I cisza, bezsenny sen
To nie jest smutek
To nie jest zapomnienie
To jest wielka pustka
Wielki bezlitosny strach
Czy to jest Miłość?
Czy jednak pomyłka?
To zapewne niewiadoma
Ta najgorsza niepewność
Czy serce Twoje, czy serce moje
Czy po prostu serca Nasze to jedność?
******************************
Ja piernicze ale dodałem podkład muzyczny!!!
*************************************
https://www.youtube.com/watch?v=ZxjaqBpiy-8

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    25 November 2015, 20:56

    Dziękuję. Miłych snów.

  • Breath...

    25 November 2015, 20:53

    Roxette, o proszę! :D
    Aj, jak miło jest wracać do Twoich wierszy. ;) Muszę tu częściej zaglądać.

  • CЯuelCOMA

    19 November 2015, 22:25

    Dziękuję i wzajemnie.

  • M44G

    19 November 2015, 22:22

    Dobrych snów Michale.

  • CЯuelCOMA

    19 November 2015, 22:12

    Serca to jedność :) Roxette haah