Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieomylni.

Czarna maź
spływająca z oczodołów bladych
- to łzy.

Anioły płaczą roztargnione...

Róży ciecz
spływająca po posadzce
- to krew.

Szatan zaprasza ruchem rąk...

I jeszcze tylko...
oddech...
jakby życia...

I walka o duszę biedną.

81 586 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • motylek96

    25 June 2013, 14:01

    och myślałam, iż jakaś muzyczka się przyczyniła:)

  • scorpion

    25 June 2013, 13:56

    Zdaje się, że z głowy... ;] Bez inspiracji własnych przeżyć.

  • motylek96

    25 June 2013, 13:13

    skąd tali temat wiersza?