Menu
Gildia Pióra na Patronite

W tym całym byciu jestem kropką

/cynicznie z filozofią/

we wszechświecie nie ma nic ponad
różne miary biorą się ze względności
o której mówią wielcy uczeni

jeden siedział w beczce
coś brał
w tamtych czasach musiało istnieć
to co dziś daje kopa scenarzystom
dobrych filmów

ryje psychikę nowa filozofia
by zamieszkać na dnie
choćby filiżanek miało zabraknąć

zamówię kolejną

kawę

147 002 wyświetlenia
1739 tekstów
256 obserwujących
  • 30 January 2013, 20:43

    To świetnie! :) Pozdrawiam.

  • agugu

    30 January 2013, 18:26

    podoba mi się. !

  • 22 January 2013, 18:55

    Ehh, Radzio - niekoniecznie Ty, ale niech Ci będzie.