Menu
Gildia Pióra na Patronite

W zamazanych Rysach nie dostrzegam szczytów

Cudzy wzrok w przelocie
rozszarpuje wyrazy twarzy,
zabierając ze sobą
jedynie skrawki zdań,
tych naj(nie)istotniejszych.

A ja i tak wychodzę,
zatracając się w tłumie
w nadziei, że dotkną mnie
spojrzenia mniej obce
niż to moje... własne.

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 29 August 2011, 12:02

    Ich auch... manchmal.

  • Leid3210

    29 August 2011, 11:54

    to swietne jest

    czesto tak MAM

    zwei von Milionen von Sternen,die sich immer mehr voneinander entfernen...

    http://www.youtube.com/watch?v=gUAZxpSCi-0

    Video gUAZxpSCi-0
  • 23 August 2011, 15:52

    Mieszkanie ze mną Ci nie grozi.

  • 23 August 2011, 04:34

    Jasne. Wszystkie są ładne na swój sposób.

  • 22 August 2011, 20:36

    Wolę nie wiedzieć czym się różni "brzydka" od brzydka. ;p

    W takim razie Twoje zakochanie trwa dość krótko.

  • 22 August 2011, 19:06

    A masz sposób na powiększenie pola widzenia? Tego się nie da wyuczyć.

  • 22 August 2011, 18:41

    Ale nie postrzegamy tak każdej sytuacji. Tylko tej, w której mijamy się, nie zamieniając z kimś ani słowa - stąd ten wyraz twarzy.
    Więc czy aby na pewno ślepniemy?

    A z drugą częścią się zgadzam, niestety.