Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odruch bezwarunkowy niewerbalny

Cudze powieki opuszczają siebie
tuż po otwarciu
ostentacyjnie wychodzą
pozwalając chłonąć miliony obrazów

na dzień dobry spojrzenie ustawione jest
stereofonicznie
i fotografuje dźwięki

a później wiesza zdjęcia
na pięciolinii duszy

nie jesteś malarzem
ale tak mi graj
bym zagubiła się w tobie
po zawsze.

147 002 wyświetlenia
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 8 November 2011, 12:40

    heh, postaram się :)

  • 7 November 2011, 11:16

    Piękniej mi, kiedy się podoba :))
    Dziękuję. :)

  • Akte

    7 November 2011, 11:12

    Pavlov byłby pod wrażeniem
    swoją drogą ja także jestem, ech te odruchy
    pozdrawiam ciepło

  • 7 November 2011, 10:42

    Zdzieraj stąd słowa
    tak moje
    że już bardziej niczyje
    i czuj
    nic więcej nie trzeba
    bym się spełniła
    w kropce.

    :)