Menu
Gildia Pióra na Patronite

? 29.03.2012

cudownie znów cisza i spokój
chłodny powiew wiatru
i nikt mnie nie goni

ja mam to co być miało
poranki bywają piękne
czasami jeszcze pomyśle

dobrze pamiętam
tamten szum wiatru
nie zapomnę nigdy

tych kłosów na polu
szumu rzeki w poranku
i twej bliskości

A tak to ona
odchodzi
najszybciej

13 137 wyświetleń
70 tekstów
4 obserwujących
  • PetroBlues

    29 March 2012, 15:58

    Nieźle. Czemu każda strofa krótsza od poprzedniej? Ostatnia za krótka, fajny początek, ale potem zgubiłeś ten fajny rytm.

    Pozdrawiam:)