Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chce Ciebie

Cudownie byłoby poczuć Twój dotyk
Ciepło Twojego ciała
Oddech na mojej skórze.
I kiedy będę Cie przytulala szepcząc
Ze Cie kocham, poczuć Twój uśmiech
W tym miejscu nad obojczykiem.
Obudzić się w nocy i poczuć, że
Trzymasz mnie za rękę.
A kiedy będziesz mnie całowała
Czuć, że należysz tylko do mnie...

920 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • Poluniaa

    20 November 2014, 21:59

    Tak bardzo prawdziwe...