Menu
Gildia Pióra na Patronite

zaplątałeś dłonie w moje włosy

przeczesując palcami odsłoniłeś oczy
pieszczotliwie swymi zahipnotyzowałeś
po dziś dzień

cień

Krystyna A.Sz. 15.05.2017r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    24 May 2017, 10:09

    Ja, dzięki za czytanie i słowa... :)

  • 22 May 2017, 23:29

    Ładne, proste, prawdziwe.
    Znam to....