Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co z tego że znów idzie jesień
We mnie wciąż są parki klonów
Które liście zrzucają na nowo, na nowo
I nie śpiewa zwierzyna w tym ciemnym lesie

I co mi ta pora przyniesie
Jeno więcej snów w dni nieco przygasłe
Jak światła ulic zaklęte za miastem
Które noc zgrzebnym cieniem przeczesze

Znowu opadnę na łoża pościele
Jak umiera więdnąca trawa
Bo chciałbym Ciebie tak wiele, tak wiele...
A wiem, że to nie prosta sprawa.

21 184 wyświetlenia
266 tekstów
27 obserwujących
  • Pytia

    25 November 2016, 21:23

    perła w koronie...owszem dawno tu mnie nie było .....jesteś ....niemogępowiedzieć

  • funeralofheart

    23 September 2016, 14:57

    Dziękuję

  • zapach_bzu

    23 September 2016, 13:07

    W moim stylu! Fisz :)