Menu
Gildia Pióra na Patronite

Talizman...

...cóz tajemnic wiele w swym życiu mam
nie wyjawie ci i kilka twarzy jak każdy z nas
ale kiedy kocham tak jak teraz ciebie
to ten cały bałagan zycia mego...grosza wart
dziurawe niebo jak dziurawy but
wychodzi nią ciepło, raz zło
dziura sie powieksza to raz zmniejsza
trzeba ja zatkać by te duchy nie wypełzły
och ta jesień okropna,gdzie nostalgia
żal i pretensje do świata...ale o co?
o brak światła,słońca aby mózg zaczął dzialac
dlatego Arti trzeba nam zmian
coż nie jest święta bywam czasem grzeszna
nie ma we mnie anioła wiec czy masz w sobie
taka moc,by chronic mnie przede mną
by ze mną pod prąd płynąć...
tak w nieznane...
a dzis jestes moim Talizmanem.

http://www.youtube.com/watch?v=EPJsEeRNi6k

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    27 November 2012, 13:40

    podziekowanie:):):)

  • misiek45

    27 November 2012, 11:33

    Milutki z Ciebie talizman i pięknie napisany wiersz-pozdrawiam miło na dzień dobry Haneczko:)