Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co zrobili?

Co zrobili ?
Czy z mostu skoczyli ?
Czy na sznurze się powieśili ?
Czy pod pociąg skoczyli ?
Czy żyletką żyły swe podcięli ?
Czy sambóstwo popełnili?

12 764 wyświetlenia
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!