Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ma Cię już

Co zostanie gdy zabraknie mi Ciebie?
Kto mnie pocieszy?
Z kim porozmawiam?
o moich marzeniach
o moich możliwościach
o moich problemach
Gdy patrze na zdjęcia obejmuje mnie rozpacz i smutek
Dni upływają niepewnie
Boję się samego siebie
Samotność puka do mego serca
Łzy spływają po mnie ;(
Co mógłbym jeszcze zmienić
by cieszyć się z Tobą
Co mógłbym Ci dać
Każdego dnia żyję z obawą
że zostanę sam
że zabraknie mi Ciebie
Ciesze się że mogę powiedzieć
Ci parę prostych słów
Zostaną wspomnienia
Zostanie wszystko
Drogi którymi chodziliśmy
Niebo które podziwialiśmy
Słońce które nas grzało
i nasz wspólny uśmiech
Lecz gdy Cie zabraknie
Wszystko...
Stanie się tylko wspomnieniem
Smutno mi z myślą...
Co zostanie gdy zabraknie mi Ciebie?
Kto mnie pocieszy?
Z kim porozmawiam?
o moich marzeniach
o moich możliwościach
o moich problemach

http://www.youtube.com/watch?v=5-EmcOli28U

14 696 wyświetleń
98 tekstów
5 obserwujących
  • Odchłań

    26 February 2012, 21:54

    Pamiętaj prawdą byłam wciąż
    pamiętaj wciąż starałam się
    pamiętaj chciałam tylko ciebie
    pamiętaj gdy uśmiechałam się
    a ja zapomnę lepiej jest zapomnieć
    niż płakać

  • Specyk;)

    24 February 2012, 00:23

    Dziękuje:)

  • strawberry89

    23 February 2012, 16:44

    Ładny, choć straszliwie ckliwy... Po co gdybać, zwłaszcza na swoją niekorzyść? Lepiej cieszyć się krótką chwilą, niż gubić się w ponurych domysłach. Życzę więcej uśmiechu:)