Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie ma cię

cóż mam mówić
cóż mam robić
mój kochany
kiedy ty mnie
tak na złość

nie kochasz

nie przytulasz
nie całujesz
nie dotykasz

twój głos
już mnie nie budzi
nie przynosisz
mi śniadania
do łóżka
nie wręczasz
kwiatów
kiedy jest mi smutno

nie ma cię przy mnie
nie ma cię obok mnie
nie ma cię koło mnie
nie ma cię dla mnie

a ja
jestem

jestem i czekam

czekam jakbyś mógł wrócić

2545 wyświetleń
29 tekstów
0 obserwujących
  • zugimihau

    23 March 2013, 23:16

    to czekanie..:) ehh..

  • Sol 8

    2 March 2011, 18:19

    :) :) plusów nie mogę stawiać , ale będę pamiętać o tym wierszu pa pozdrawiam :)

  • Cotton

    2 March 2011, 18:15

    dziękuję :)

  • Sol 8

    2 March 2011, 18:09

    Bardzo :) Ładny :)