Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniatura gdzieś z tyłu głowy

co to za miłość co daje kosza
z oczu wypływa wodospadami
kłócą się myśli o Ciebie
a czasem o samotność
bez sensu pamiętać
z sensem odejść w ciszy
bo nami jest tylko wspomnienie

_______________________________________________
z serii Em miała chrapkę na pisanie "niewierszy"

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
  • krysta

    4 February 2015, 23:41

    pięknie zapisany smutek...
    pozdrawiam ;)