Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Coś we mnie pękło
na tyle dawno, by polubić niepamięć o tobie
i zagubić spojrzenia
te, co ścieliły nam drogę ku sobie...
Coś we mnie pęka twoim imieniem
gdy tulę płacz naszej miłości
do serca.

8034 wyświetlenia
36 tekstów
66 obserwujących
  • 17 September 2023, 20:28

    A to jest wyjątkowo pięknie napisane.

    Z pozdrowieniem.

  • SARA/espérer

    7 April 2021, 15:07

    Chapeau bas dla Twojej twórczości - jestem pod wrażeniem jej głębi 🌺

    od Ciska, Meron, zorro4
  • greased lightning

    15 September 2020, 02:18

    I nie wiem
    Czy płaczę dla Ciebie.....

    Czy siebie czynię grzeszną.......

    od lameska, Zigi7, Ciska
  • Dembsey

    20 October 2015, 06:57

    Niezwykłe słowa. Wzruszenie w każdym wersie.

    od Meron
  • Malusia_035

    6 October 2015, 19:59

    podoba mi się :)

    Pozdrawiam :))

  • jedna_łza

    4 October 2015, 22:31

    Piękny wiersz. ..zatrzymał mnie. .Pozdrawiam :)

  • Nie płacz Ewcia

    1 October 2015, 22:20

    Ból, ale słodki ból. Tulisz OWOC miłości..

  • Cris

    25 August 2015, 18:52

    Poruszający i piękny.
    Pozdrawiam.

  • Ciska

    9 August 2015, 14:34

    Tak Jerryku, żyją jeszcze ciepłe, miłe wspomnienia. Dziękuję Ci ślicznie.

  • Jerryk

    8 August 2015, 17:58

    Bardzo wzruszające kilka słów. To "coś" pękło, ale wciąż żyje i jest.