Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja noc

Coś jest nie tak
coś się zaczyna dziać.

Serce bije coraz mocniej
nic nie rozumiem.

Powiedzcie mi gwiazdy
na nocnym niebie

czy to miłość jest?

A ty księżycu co srebrem jaśniejesz
może ty wiesz dlaczego oczy me błyszczą?

O...Nocy tajemna
jesteś taka piękna

aż się do ciebie uśmiecham wiesz?
i pocałunek ci ślę

To w tobie się zakochałam
Chcę spać, spać , spać
marzyć i śnić

27 415 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    18 October 2015, 07:40

    Dziękuję pięknie

  • RozaR

    18 October 2015, 00:19

    śnić pięknie
    i niech trwa sen
    a przebudzenie
    niech się stanie snem
    dotykiem realnym
    w zakamarki ciała
    i serc