Menu
Gildia Pióra na Patronite

w ramionach

coś chroni mnie przed twoją dłonią

- czym otacza co szepcze we śnie
kłamie czy budzi niepokój
by pozostawić mnie
sobie
- słowo bez ust

w bezmiernym naczyniu
wypełnionym kroplą
miłości

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    8 July 2018, 10:03

    Magdo, dziękuję Ci z serca za te wyjątkowo piękne, dodające sił, słowa. Miłego dnia! ;)

  • silvershadow

    7 July 2018, 10:31

    dziękuję Wam,
    pozdrwiam ciepło. ;)

  • 6 July 2018, 09:39

    czule delikatnie ukryte w naczyniu poezji

  • kati75

    5 July 2018, 19:49

    bardzo ładne:-)